DONGGUAN HIIWOO TECHNOLOGY CO., LTD;

Nieuws

Charm JSHINE
Tijd vrijgeven: 2021-01-27 16:58:27  Hits: 35

Charm JSHINE

In 2015 bereikte Xiyue-fiets een strategische alliantie met Tianeng Group, de leidende onderneming van TIANENG.   batterijen in China, en werd de strategische partner van Tianeng lithium batterijen.Tegelijkertijd met een aantal wetenschappelijke onderzoeksinstellingen voor technische samenwerking, eersteklas technologie, curve mooi uiterlijk ontwerp, elk product in alle " XIYUE " inspanningen, sprong naar de Zuid-Chinese regio productie en verkoop van een van de grootste fabrikanten.


In mei 2017 trok de 27e China International Bicycle Exhibition (SHANNGHAI) meer dan 2,500 ondernemingen uit 22-landen en regio's, waaronder Japan, Zuid-Korea, Mexico en andere internationale tentoonstellingsgroepen, met een totale tentoonstellingsgebied van meer dan 400,000 vierkante meters.De tentoonstelling verwelkomde 330,000 bezoekers uit 55-landen en regio's zoals de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Rusland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Hongkong, China.


Als bedrijfstak van de bevolking en van de bevolking;39;39 zal elektrische voertuigen energiebesparingen en emissiereductie bevorderen en een nieuw concept van milieubescherming worden.


voorgaand: Buitenlandse vrienden komen op be...

volgende: Leid de toekomst, JSHINE zeilt